Tarjonnat

Ite wiki toi kolmessa ja puolessa vuodessa yli miljoona sivukatselua it-yritysten tarjonnoille, referensseille ja sisällöille.

 

1 Ite wikin premium-profiilit

Ite wiki-profiilit toteuttavat it- ja ohjelmistoyrityksille samaa funktiota, kuin heidän kotisivunsakin parhaimmillaan: viestivät uusille asiakkaille tarjonnoista ja osaamisesta välittäen asiakkaille uskottavaa ja luotettavaa tietoa asiakassuhteen rakennuksen eri vaiheissa.

Ite wikin premium-asiakkaat saavat kattavat profiilit palveluun sisältäen rajattoman tarjontojen julkaisun, asiantuntijaprofiilit, rekryilmoitukset, tapahtumasivun käytön, sekä analytiikkatyökalut.

Premium-profiilit nousevat hakutulosten kärkeen eri ite wikin hauissa, kuten yrityshaussa. Näin premium-profiili tarjoaa hyvin samanlaista lisäarvoa kuin Google-hakutulosten kärkisijat. Ite wikin premium-asiakkaat voivat siis varmistaa näkyvyyden kautta yhteydenotot ja kilpailutuksiin mukaan pääsyn.

60% ite wikin liikenteestä laskeutuu ite wikiin orgaanisesti googlen hakukoneesta ja listaudumme korkealle hakutuloksissa lukuisilla alan termeillä haettaessa.

2 Artikkelien toteutus blogimediaan osana premium-asiakkuutta

Toteutamme myös jokaiseen asiakkuusjaksoon sisältyen yhden artikkelin asiakkaan edustajaa haastattelemalla ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediaan. Digitalisaation osaajayritysten esittelyt ovat vakiintuneet suosituksi tavaksi välittää tarjontoja uskottavalla ja mielenkiintoisella tavalla. Pääsemme usein jopa viisi kertaa parempiin analytiikkalukemiin, kuin yritykset omilla blogeillaan.

Osana sisällöntuotantoprosessia kohdennamme markkinointia relevanteille kohderyhmille LinkedIn-, Twitter-, Facebook- ja Googlemainonnan avulla. Näin olemme luoneet täydellisen prosessin it- ja ohjelmistoyritysten markkinoinnin tarpeisiin: Luomme mielenkiintoista, laadukasta ja uskottavaa sisältöä johtavien alan yritysten osaamisesta ja kohdennamme sitä suoraan potentiaalisille kohderyhmille.

Ite wikin blogin korkealaatuinen toimituksellinen sisältö tarjoaa täydellisen ympäristön innovatiivisten yritysten tarinoiden kertomiselle luotettavalla tavalla.

Kasvava joukko Suomen johtavia digitalisaation osaajayrityksiä luottaa ite wikiin markkinoinnin kumppaninaan ja hyödyntää ite wiki-profiilia tärkeimpänä markkinointikanavanaan omien kotisivujen jälkeen.

3 Koulutukset ja esiintymiset

Olen kouluttanut monia organisaatioita verkkosisältöjen ja sosiaalisen median hyödyntämisessä osana organisaation digitaalista markkinointia. Lisäksi erikoisosaamistani on digitalisaation mallintaminen ja koulutan asiakkaitamme hahmottamaan digitalisaation ulottuvuuksia ja niiden soveltamista omaan liiketoimintaan.

Esimerkki vuonna 2018 Suomalaiselle pörssiyhtiölle pidetyn koulutuksen palautteesta:

 

4 Digitalisaatiokentän verkostohankkeet

Toimimme yhteistyössä digitalisaatiokentän johtavien verkostojen, kuten Ohjelmistoyrittäjien, Business Finlandin, Suomen Yrittäjien ja Teknologiateollisuuden, sekä johtavien teknologioiden, kuten Microsoftin, IBM:n ja SAP:in ekosysteemien kanssa.

Olemme toteuttaneet erilaisia verkostohankkeita, joissa esimerkiksi tietyn teknologian tai teeman edustajia tuodaan esiin blogiartikkelein, ja / tai ite wikin hakuja hyödyntämällä.

Ite wikin hakuja voi hyödyntää myös suoraan muilla verkkosivuilla iframen avulla, eli sen avulla voi luoda erilaisia sivustoja digitalisaatiokentän yrityksistä ja sisällöistä. Tässä esimerkkinä Ohjelmistoyrittäjien jäsenistön esittely yhdistyksen kotisivuilla.

Ite wikillä on vahva visio tuottaa puolueetonta ja havainnollista tietoa digitaalisten palveluiden kehittäjien markkinasta. Saimme suoran yhteydenoton asiakkaalta, joka oli hakemassa kumppania uuden ERP-järjestelmän kehittämiseksi. Hän oli kysellyt useammastakin suunnasta ja saanut aina saman vastauksen: käy katsomassa ite wikistä, sieltä löydät päteviä toimittajia.

Jukka Leino, CEO, Oddy Inc