Kategoria


WordPress

Sofokus muotoilee asiakkaidensa liiketoiminnan alustatalouden aikaan

Sofokus muotoilee asiakkaidensa liiketoiminnan alustatalouden aikaan

Sofokus keskittyy muotoilemaan asiakkaidensa liiketoimintaa alustatalouden aikaan luoden epäreilua kilpailuetua, jopa disruptoiden markkinaa. Sofokus tuottaa modernin liiketoimintakonseptin selkärangaksi moderneja pilvipalveluita. Sofokus yhdistää liiketoiminnan, data-analytiikan, asiakaslähtöisen designin, ohjelmistokehityksen ja jatkuvan ylläpidon auttaakseen asiakkaidensa liiketoimintaa kehittymään tavanomaista paremmaksi. Sofokus on ite wikin markkinointiviestinnän asiakas Sofokuksen ite wiki-profiili Sofokuksen referenssejä ite wikissä Sofokuksen bloggauksia ite wikissä Ite wikin..
City Dev Labs – Urbaani ohjelmistotalo pitkällä historialla

City Dev Labs – Urbaani ohjelmistotalo pitkällä historialla

City Dev Labs hyödyntää ketterän kehityksen menetelmiä ja avoimen lähdekoodin teknologioita asiakkaidensa verkkopalvelujen suunnittelussa ja toteuttamisessa. City Dev Labsin ydinosaamista ovat erilaiset asianhallintajärjestelmät, ohjelmistokehitys, verkkosivut ja mobiilisovellukset. City Dev Labs (entinen W3 Group) on ite wikin pitkäaikainen asiakas markkinointiviestinnässä. Lisäksi olemme olleet mukana kouluttamassa ja ideoimassa City Dev Labsin omaa digitaalista viestintää. ”Lähdimme ite wikin..
Solinor – Hyvät jutut syntyvät intohimosta!

Solinor – Hyvät jutut syntyvät intohimosta!

Digitalisaation ammattilaisen Solinorin ja ite wikin yhteistyö viestinnässä on jatkunut jo yrityksemme alkuajoista lähtien. Solinor rakentaa loistavia digitaalisia palveluita ja on asiakkaidensa luotettu kumppani digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä. Solinorin asiakkaat eivät tyydy keskinkertaiseen, vaan tähtäävät huipulle. Solinorilla nähdään, että hyvät jutut syntyvät intohimosta ja halusta tehdä asiat oikein – liiketoimintaa, designia ja teknologiaa sopivasti yhdistäen. Solinorin..