ite wiki rikkoi 20.000 haun rajan lähes puolessa vuodessa! Sana it-markkinatiedon avaamisesta leviää ja uusia käyttäjiä saapuu markkinapaikalle jatkuvasti. Hakukriteereitä palvelussa ovat esimerkiksi tyypilliset tarjonnat ohjelmistokehitys ja mobiilikehitys, mutta hakukriteereinä toimivat myös mm. Linux, IBM, Sisällönhallinta, julkaisujärjestelmät / CMS,  Tuotekehitys, graafinen suunnittelu, käyttöliittymäsuunnittelu, integraatio-osaaminen ja monet muut malliimme kuuluvat kategoriat. Kategorioiden yhdistelmällä voidaan esittää lähes mikä tahansa it-tarjonta tai tarve, kunhan mallin omaksuu.

Tarkasta blogistamme myös näyttävä visualisointi, joka keräsi paljon huomiota sosiaalisessa mediassa!

http://www.itewiki.fi/blog/2014/08/20-000-hakua-tehty-it-yritykset-listaavalla-markkinapaikalla/

ite wikin yrityshaku

ite wikin julkaisuhaku