Olemme keräänneet nyt puolen vuoden ajan ohjelmisto-, ohjelmistokehitys-, it-alan konsultointi-, it-koulutus-, ja laitetarjoajia avoimelle markkinapaikalle. Digitaalisten palveluiden toteuttajat, tietokonetoimittajat ja it-yritykset ovat omaksuneet palvelun käytön vauhdilla ja nopeasti mukaan tulleet ovat saaneet jo mielenkiintoisia näyttömääriä tarjonnoilleen ja julkaisuilleen.

Julkaisimme blogissamme tilastoja it-yritysten profiilien kävijätilastoista viimeisen reilun neljän kuukauden ajalta. Kärkeen kiilasivat HTML5 toteutuksia, web-palveluiden suunnittelua ja toteutusta, ohjelmistokehitystä ja verkkokaupparatkaisuja tarjoavat yritykset. Myös omaa helppokäyttöistä julkaisujärjestelmää kehittäbvä Kotisivukone nousi listan kärkipäähän.

Web- ja mobiilipalveluja ja tuotekehitystä tarjoavat yritykset dominoivat vielä listaa, mutta tulevaisuudessa tulemme levittämään konseptia entistä vahvemmin eri it-alan substansseihin, kuten Taloushallintoon, tietohallinnon prosesseihin, big dataan, paikkatietoon ja toiminnanohjaukseen. Mielenkiintoisia ovat myös lukuisten pk-yritysten hyödyntämät palvelut, kuten it-tuki ja itse tietokoneiden hankinnat ja ylläpito.

ite wikillä on edessä on mielenkiintoinen loppuvuosi 2014!