It-palvelutarjoajat koostava avoin ja ilmainen yrityswiki ite wiki rikkoi noin kuudessa kuukaudessa 1.000 palvelulla tehdyn julkaisun rajan. Olemme siis onnistuneet aktivoimaan hyvin niin Web-projektit, ohjelmistot, mobiiliapplikaatiot ja eri liiketoimintaprosessit tarjoavat yritykset. (Lue koko bloggaus täältä)

Periaatteessa mikä tahansa digitaalisiin palveluihin liittyvä kenttä on mielenkiintoinen päästä vertailemaan markkinapaikalla. Minkälaisille toimialoille BI-ratkaisuja tarjoavat toteuttajat ovat erikoistuneet? Minkälaisia hyötyjä master datan hallinta on tuonut eri organisaatioille? Kuka onnistui julkisen sektorin tietojärjestelmähankinnassa? Kenen it-projekti on pysynyt aikataulussaan ja saanut loistava arvosanan asiakkaaltaan? Kuka hallitsee Microsoftin, SAPin ja Open sourcen, eli avoimen lähdekoodin kehityksen?

It-palveluiden kenttä rönsyilee ja on haastava hahmottaa, mutta on samalla aivan keskeinen organisaatioden kilpailukyvyn kannalta.  Toimiva it-markkinatiedon välitys tehostaa it-hankintaa ja helpottaa it-palveluiden markkinointiponnisteluja palvelutarjoajille. Näin tarjoajat voivat keskittyä it-osaamiseen, mikä on kuitenkin tilaajalle se mielenkiintoisin asia.

Kohti tehokkaampaa it-markkinaa ja digitaalista Suomea 2015!